Dax för broddar

      1 kommentar till Dax för broddar

Djäklar vad mycket snö det har kommit, det är dax att hitta ett par rejäla broddar eller andra halkskydd. Halt som attan är det ute och kommunen sköter skottningen bedrövligt illa och för mig som studsar ut och in i bilen hela tiden blir det jobbigt om man inte har rejält på fötterna, man ska också ha på sig rejäla arbetskläder.

Det senaste är också att det finns bedragare som påstår sig vara snälla snöskottare som i själva verket är bedragare och med tanke på hur korkade Stockholmare är så är det väl många som går på denna niten. Oavsett så är det ett djäkla otyg, man kan ju undra var folk får sina idéer ifrån egentligen? Finns det ingen gräns för något längre, det börjar verkligen gå för långt. Skulle någon försöka blåsa mig på det sättet skulle inte tveka en sekund att stampa dom hårt på foten med broddar på!

Själv har jag funderat lite smått på utöka min webbshop som jag har vid sidan om, den sortens produkter jag säljer tror jag funkar bra i Tyskland och det vore fint att ha tillgång till en marknad som är tio gånger så stor. En bekant till mig jobbar på ett företag som har startat https://www.schmuckteile-shop.de/ där dom säljer pärlor på internet, jag ska fråga honom och se om deras verksamhet funkar bra. Det gäller ju att hitta besökare till webshopen så jag får höra hur dom gör det.