Test av klitorisvibrator ikväll

      Kommentarer inaktiverade för Test av klitorisvibrator ikväll

Ikväll händer det spännande saker mina kära läsare. I lördags fyllde jag nämligen år och av mina väninnor fick jag i present en så kallad klitorisvibrator. Mitt första intryck av denna present var nog först och främst stor förvåning, eftersom jag inte trodde att mina väninnor skulle ha ett sådant mod att köpa något sådant till mig. Hur som helst, så var jag samtidigt väldigt spänd på denna vad denna produkt skulle innebära för mig i och med att jag inte haft en partner på flera år nu. Det var just därför mina väninnor tyckte att jag skulle ha en sådan produkt. Eller som en av dessa sa högt inför alla: ”nu ska alla dina fantasier blir verkliga”.
Det är alltså en lite kort bakgrundshistoria till varför jag ikväll ska testa något helt nytt och främmande. Min plan är att lossas att jag har en partner. Jag ska alltså klä upp mig hyfsat utmanade, ta på mig sexiga underkläder och spruta god parfym på mig själv. För att maximera den sensuella tillvaron, så ska jag även tända massa levande ljus i hela lägenheten. Sedan ska jag långsamt klä av mig och öppna paketet med min klitorisvibrator, lägga mig i sängen och köra igång min lek med mig själv. Om jag är nervös för kvällen? Visst är jag det. Jag har ju varken varit med mig själv eller någon annan. Men helt ärligt känner jag mig så värd att göra detta nu efter all det avhållsamhet som jag haft under de senaste åren.
Har ni tur och jag känner mig nöjd med utgången av mitt test, så kanske jag väljer att skriva om detta imorgon på bloggen. Men till dess, önskar jag er alla mina läsare en njutningsfull kväll. För njuta är något som jag per garanti kommer att göra kan jag säga.