Flyttfirma i Linköping

      Kommentarer inaktiverade för Flyttfirma i Linköping

Någon som har något bra förslag på flyttfirma i Linköping som är pålitliga, försiktiga och har ett humant pris? Jag har flyttat ett antal gånger i mitt 45-åriga liv och hälften av dessa gånger har jag anlitat flyttfirma. Ungefär hälften av dom gångerna har det gått bra, resten kan ni nog räkna ut själva. Hur kan det finnas så många oseriösa flyttfirmor i våra städer och hur lyckas jag råka ut för alla? Antagligen har jag gått på det där med ”billigt pris” för många gånger. Ibland har man tur och dom är seriösa fast dom är billiga och hälften av gångerna är det bara oseriösa flyttfirmor.

Pålitlig flyttfirma

Den här gången tänkte jag inte jaga billigaste offerten utan nu ska jag prova att selektera dom billiga från dom som har humana priser, och med det menar jag inte ”billigt” och inte ”dyrt” utan mitt emellan så att säga. Jag tror att det ligger på mig när jag har valt fel flyttfirma och jag inte har varit nöjd, då har det varit lite skrytpriser. Men när jag har varit nöjd så har det faktiskt varit bra pris och dom har varit pålitliga så det är ett vågspel. Fast i Linköping har jag inte anlitat någon flyttfirma tidigare så här känner jag inte till någon. Det vore bra att få in lite tips på vad jag framförallt ska undvika.

Flyttfirma med recensioner

Hittills har jag googlat runt på varenda flyttfirma i Linköping som jag får upp när jag söker och kollat upp om det finns några seriösa recensioner. Ofta är det så att om man är riktigt missnöjd då tar man sig tid att gå in och skriva den negativ recension så om jag hittar några sådana så drar jag öronen åt mig direkt. Men om jag hittar någon flyttfirma med mänger av positiva omdömen så lär det bli någon av dessa jag väljer.