Läs mer inte det bästa alternativet

      Kommentarer inaktiverade för Läs mer inte det bästa alternativet

Jobbar du inom marknadsföring? Kanske är du av den åsikten att endast den digitala marknadsföringen är viktig, men jag vill med denna skrift påvisa att det även finns andra viktiga marknadsföringskanaler som är viktiga att nyttja för ditt företag.

Människor lägger ju knappt märke till sin omgivning, utan de går bara runt och tittar ner i sina mobiltelefoner. Detta är en vanligt förekommande föreställning hos människor i Sverige. Däremot finns det fortfarande en stor skara människor som inte har en mobilberoende inom sig utan dessa lever i verkligheten.

Det är just dessa som du ska vända dig till när du skapar din. Du kan göra detta genom spännande budskap. Budskapet ska helst innehålla något uppmärksamhets tagande, visuellt tilltalande och lockande, absolut inte något läs mer trams. Med uppmärksamhetstagande kan det tex vara en bild på en vacker dam. Med visuellt tilltalande kan det tex vara en vacker bild på henne.

Med lockande, så ska det vara något budskap som lockar till köp. Som sagt, det går att hitta alla möjliga budskap till kunderna genom bra fantasi.

Avslutningsvis vill jag fråga dig: vill du få dina produkter sedda av en stor mängd människor? Då kan vägskyltar på landets alla motorvägar vara bra. Våga testa det.