Att leva rent och snyggt

      Kommentarer inaktiverade för Att leva rent och snyggt

Ja men det måste vi nog alla bara erkänna att vi mår bra av. Jag vet att man gärna pratar om organiserat kaos och det kan såklart vara okej, men att låta Dammråttan hålla det snyggt och rent hemma – det är något som ingen skulle tacka nej till. Deras städtjänster runt om Borås är många och idag tänkte jag tipsa lite om vad man kan tänka på när man letar efter någon som hjälper en med att städa hemma eller kanske på jobbet.

Skräddarsydda lösningar

För det första så erbjuder Dammråttan skräddarsydda lösningar när det kommer till städ både hemma och hos företag. Detta skulle jag säga är det allra viktigaste eftersom att det alltid ser olika ut hemma hos folk eller på olika företag. Kanske håller jag köket rent men skulle önska hjälp när det kommer till att göra rent badrummet ordentligt en gång för alla. Kanske är du istället en person som skulle vilja ha hjälp från Dammråttan några gånger i veckan för att det ska hållas sådär riktigt rent. Men det viktigaste är som sagt att Dammråttan ser till att anpassa allt efter era behov och det kan jag intyga att de är riktigt bra på!

De jobbar dessutom med en nöjd-kund-garanti som gör att man hela tiden strävar efter att du som kund ska vara nöjd med resultatet och om inte så ser de till att åtgärda eventuellt problem! De är med andra ord också öppensinnade och ödmjuka till att kunden ska få det som man beställt faktiskt. Numera finns det även städhjälp till fast månadskostnad via abonnemang och detta tror jag kommer göra susen! Men gå gärna in och läs mer via hemsidan så lovar jag dig att Dammråttan garanterat kommer att ge dig ett resultat du är stolt över!