En gummimatta är skönt för dig som står mycket i jobbet

      Kommentarer inaktiverade för En gummimatta är skönt för dig som står mycket i jobbet

Skönt när solen kikar fram, vi har nu haft fint väder i drygt en vecka. Lite solsken gör stor skillnad när det varit moln och mulet ett tag. Ska passa på att ta tag i tvättandet idag, dags att rengöra bilen igen. Bilenhar samlat på sig både damm och smuts sen senaste biltvätten.

Jag brukar tvätta min bil i tvätthallar. Brukar starta med att spola av bilen med högtryckstvätt, därefter sprejar jag in rengöringsmedel som får ligga på bilen ett par minuter. Nästa steg är att gå runt bilen med en tvättsvamp och rengöra, doppar tvättsvampen med jämna mellanrum i en hink med vatten. När jag spolat av bilen så är det bara insidan bilen kvar att rengöra. Jag dammtorkar interiören i bilen och dammsuger sätena. Det brukar bli lite smuts på gummimattorna i bilen, så jag spolar av dem med högtryckstvätt. Jag har en gummimatta i bilen som ska bytas ut, jag har råkat spilla färg på den vid ett tidigare tillfälle.

På jobbet står jag mycket under arbetsdagen. Vi har börjat testa höj- och sänkbara skrivbord. De höj- och sänkbara skrivborden är guld! Jag har längtat länge efter ett skrivbord där man både kan stå och sitta. Vi fick skrivborden för 2 månader sen och alla på kontoret är väldigt nöjda.

För att ge fötterna lite mjukare underlag så testar vi just nu en gummimatta vid skrivborden. Gummimattan dämpar mot underlaget och fungerar lite som en stötdämpare för fötterna.

Tränar regelbundet. Vi har en träningsgrupp på jobbet som löptränar en dag i veckan innan jobbet. Vi brukar springa 5 km i lugn takt. Utöver löpningen styrketränar jag 2 dagar i veckan för att hålla igång musklerna. Ska testa på innebandy snart, det var länge sen jag tränade innebandy. Innebandy är sjukt kul sport!